Εφημερίδα χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε έντυπη περιοδική έκδοση της οποίας η περιεχόμενη ύλη αφορά κατά πλειονότητα ειδησεογραφία τρεχόντων γεγονότων της περιόδου στην οποία εκδίδεται (ημερήσια, εβδομαδιαία κ.λπ.). Αυτή είναι και η ουσιώδης διαφορά από το έντυπο περιοδικό. Το σύνολο των εφημερίδων και περιοδικών ονομάζεται γενικότερα Τύπος διακρινόμενος ανάλογα σε "ημερήσιο τύπο", "εβδομαδιαίο τύπο" κ.λπ. ή "περιοδικό τύπο", ειδικότερα για τα περιοδικά. Οι εφημερίδες, όπως ομοίως και τα περιοδικά συγκαταλέγονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σήμερα με την ηλεκτρονική τεχνολογική εξέλιξη απαντάται και το είδος της "ηλεκτρονικής εφημερίδας". Οι εφημερίδες απευθύνονται σε μεγάλο αριθμό αναγνωστών είτε με ειδησεογραφία γενικού περιεχομένου είτε ειδικού, λαμβάνοντας ανάλογους χαρακτηρισμούς, π.χ. πολιτικές, οικονομικές, αθλητικές κ.λπ. [Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια]

"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος........

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη.............Νίκος Μπελογιάννης

Μετάφραση (Translate)

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Δημοσκόπηση πανικός στην Νέα Δημοκρατία!!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Συγγρού δημοσκόπηση που έφτασε στα χέρια τους την Δευτέρα.

Έχουν χάσει το τραίνο της πρωτιάς και δίνουν μάχη για την δεύτερη θέση με την Χρυσή Αυγή.
Βλεπουν οτι το ΠΑ.ΣΟ.Κ με τον Βενιζελο δεν εχει καμια πιθανοτητα για διψηφιο στις εκλογες εως εκτος απο Ευρωβουλή.
Ο Κουβέλης ειναι σχεδόν σιγουρος εκτος βουλής και το μόνο που μένει είναι ενας μεγάλος συνασπισμός των κομματων του μνημονιου.Αλλα ο Βενιζελος ζητάει πολλά.
Ξερουν οτι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν εχει κανενα στηριγμα και εκει θα χτυπησουν.
Άλλωστε η πώληση του 902 και τα ζεστά εκατομμύρια που έπεσαν στο ταμειο του Περισσού ηθελαν και αδεια απο το Ε.Σ.Ρ που θα την δωσει.Με ανταλαγμα κατα μετωπο επιθεση στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α απο τον Περισσό.
Η Χρυσή Αυγή δείχνει οτι εχει πιάσει ταβάνι και ο μόνος φόβος ειναι τα ποσοστα της στις Ευρωεκλογες.Αλλά την θεωρούν εύκολο αντίπαλο.Θα την δείχνουν στον κοσμο για να τρομάζει και να τους μαζέψουν ολους μαζί τους.
Λένε οτι η Μέρκελ μετά τις εκλογές της θα κάνει μια προσπάθεια να ανατρέψει το κακό εδω κλίμα.
Οι Η.Π.Α δεν παίρνουν θέση αλλά δεν θα στεναχωρηθούν αν για λιγο ερθει ο Τσιπρας και μετα ο Δημήτρης με την Νεα Δημοκρατία.(Αν καί οι ακροδεξιοί σηκώνουν μπαιράκι με την βοήθεια κάποιων στα ΜΜΕ που αν δεν ήταν ο Τσίπρας θα έκαναν επίθεση στόν Σαμαρά πού χτίζει δικούς του βαρώνους στα media.)
Ξέρουν οτι ο Σαμαράς και ο Βενιζελος ειναι δεμένοι απο τους Γερμανούς και δεν μπορούν να αλλάξουν ρότα.
Κάτι τους κρατάει σφιχτά μαζι τους......
Τα ποσοστά που μας είπαν ειναι ΣΥΡΙΖΑ 32 ΝΔ 23 ΧΑ 18 και ΠΑΣΟΚ 6.Για τους άλλους σχεδόν τα ίδια και ο Κουβέλης έξω καθαρά.
Καποιοι σκοπεύουν να το διώξουν και από εκεί να φτιάξουν την νέα κέντροαριστερα με τους πασόκους που δέν θέλουν ουτε να δουν τον Βενιζέλο γιατί τον θεωρούν απόλυτα υπεύθυνο για την διάλυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

_______________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου