Εφημερίδα χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε έντυπη περιοδική έκδοση της οποίας η περιεχόμενη ύλη αφορά κατά πλειονότητα ειδησεογραφία τρεχόντων γεγονότων της περιόδου στην οποία εκδίδεται (ημερήσια, εβδομαδιαία κ.λπ.). Αυτή είναι και η ουσιώδης διαφορά από το έντυπο περιοδικό. Το σύνολο των εφημερίδων και περιοδικών ονομάζεται γενικότερα Τύπος διακρινόμενος ανάλογα σε "ημερήσιο τύπο", "εβδομαδιαίο τύπο" κ.λπ. ή "περιοδικό τύπο", ειδικότερα για τα περιοδικά. Οι εφημερίδες, όπως ομοίως και τα περιοδικά συγκαταλέγονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σήμερα με την ηλεκτρονική τεχνολογική εξέλιξη απαντάται και το είδος της "ηλεκτρονικής εφημερίδας". Οι εφημερίδες απευθύνονται σε μεγάλο αριθμό αναγνωστών είτε με ειδησεογραφία γενικού περιεχομένου είτε ειδικού, λαμβάνοντας ανάλογους χαρακτηρισμούς, π.χ. πολιτικές, οικονομικές, αθλητικές κ.λπ. [Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια]

"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος........

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη.............Νίκος Μπελογιάννης

Μετάφραση (Translate)

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

To 3ο Καλεσανό Παζάρι το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Αυγούστου

Ο πανέμορφος οικισμός των Καλεσίων στο νομό Ηρακλείου Κρήτης είναι έτοιμος για το 3ο Καλεσανό Παζάρι που θα λάβει χώρα το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 17:30 στον κεντρικό δρόμο των κάτω Καλεσών.


Από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι και την Κυριακή το βράδυ οι κάτοικοι και φορείς του οικισμού, θα προσφέρουν τα προϊόντα της Καλεσανής γης καθώς επίσης δημιουργίες που με μεράκι και μαεστρία έχουν κατασκευάσει στους επισκέπτες.

Στα προϊόντα που θα μπορούν να προμηθευθούν οι επισκέπτες θα είναι τυριά, μαρμελάδες, λάδι, χειροποίητα κοσμήματα, αρωματικά κεριά, μοναδικές κατασκευές από μέταλλο και γυαλί, έργα ζωγραφικής και χειροτεχνίας.

Το παζάρι διοργανώνουν για τρίτη χρονιά το Πνευματικό Κέντρο Καλασίων και οι φορείς του οικισμού και η εκδήλωση θα κλείσει την Κυριακή το βράδυ, με συναυλία του συγκροτήματος Κλεψύδρα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2813/400600.
Σύνδεσμοι:
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου