Εφημερίδα χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε έντυπη περιοδική έκδοση της οποίας η περιεχόμενη ύλη αφορά κατά πλειονότητα ειδησεογραφία τρεχόντων γεγονότων της περιόδου στην οποία εκδίδεται (ημερήσια, εβδομαδιαία κ.λπ.). Αυτή είναι και η ουσιώδης διαφορά από το έντυπο περιοδικό. Το σύνολο των εφημερίδων και περιοδικών ονομάζεται γενικότερα Τύπος διακρινόμενος ανάλογα σε "ημερήσιο τύπο", "εβδομαδιαίο τύπο" κ.λπ. ή "περιοδικό τύπο", ειδικότερα για τα περιοδικά. Οι εφημερίδες, όπως ομοίως και τα περιοδικά συγκαταλέγονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σήμερα με την ηλεκτρονική τεχνολογική εξέλιξη απαντάται και το είδος της "ηλεκτρονικής εφημερίδας". Οι εφημερίδες απευθύνονται σε μεγάλο αριθμό αναγνωστών είτε με ειδησεογραφία γενικού περιεχομένου είτε ειδικού, λαμβάνοντας ανάλογους χαρακτηρισμούς, π.χ. πολιτικές, οικονομικές, αθλητικές κ.λπ. [Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια]

"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος........

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη.............Νίκος Μπελογιάννης

Μετάφραση (Translate)

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Τι υποχρεώνει τις αεροσυνοδούς της να κάνουν η Qatar Airways;

   Ειδήσεις   
Ο φόβος και ο τρόμος των εργαζομένων στην "Qatar Airways" είναι ο επικεφαλής της εταιρείας, Ακμπάρ αλ Μπάκερ, ο οποίος, υποχρεώνει τους υπαλλήλους να υπογράψουν ένα απίστευτο συμβόλαιο!

Οι εντολές που καλούνται να ακολουθήσουν πιστά είναι οι ακόλουθες:
- Οι γυναίκες δεν θα πρέπει για τα επόμενα πέντε χρόνια να μείνουν έγκυες. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, η γυναίκα αποχωρεί άμεσα από την εργασία της.
- Αν βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους και θέλουν να παντρευτούν, θα πρέπει, προτού κάνουν τον γάμο, να πάρουν τη συγκατάθεση της εταιρείας.
-Eπιπλέον,οι γυναίκες δεν θα πρέπει να κυκλοφορούν δημοσίως με άνδρες που δεν είναι συγγενείς τους, αρραβωνιαστικοί ή σύζυγοι.
- Οι εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να αναρτούν φωτογραφίες στο Facebook.
- Τα μέλη του πληρώματος των "Qatar Airways" δεν θα πρέπει να εμφανίζονται σε μπαρ, φορώντας την στολή εργασίας, ακόμα κι αν θέλουν απλώς ένα ποτήρι νερό.
- Τέλος, οι εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να μασάνε τσίχλα, να καπνίζουν, ακόμα και να χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο, όταν φορούν την στολή εργασίας.

Πηγή: athensbars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου