Εφημερίδα χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε έντυπη περιοδική έκδοση της οποίας η περιεχόμενη ύλη αφορά κατά πλειονότητα ειδησεογραφία τρεχόντων γεγονότων της περιόδου στην οποία εκδίδεται (ημερήσια, εβδομαδιαία κ.λπ.). Αυτή είναι και η ουσιώδης διαφορά από το έντυπο περιοδικό. Το σύνολο των εφημερίδων και περιοδικών ονομάζεται γενικότερα Τύπος διακρινόμενος ανάλογα σε "ημερήσιο τύπο", "εβδομαδιαίο τύπο" κ.λπ. ή "περιοδικό τύπο", ειδικότερα για τα περιοδικά. Οι εφημερίδες, όπως ομοίως και τα περιοδικά συγκαταλέγονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σήμερα με την ηλεκτρονική τεχνολογική εξέλιξη απαντάται και το είδος της "ηλεκτρονικής εφημερίδας". Οι εφημερίδες απευθύνονται σε μεγάλο αριθμό αναγνωστών είτε με ειδησεογραφία γενικού περιεχομένου είτε ειδικού, λαμβάνοντας ανάλογους χαρακτηρισμούς, π.χ. πολιτικές, οικονομικές, αθλητικές κ.λπ. [Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια]

"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος........

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη.............Νίκος Μπελογιάννης

Μετάφραση (Translate)

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Μαρτυρία από επιβάτιδα του τρόλεϊ - «δεν άνοιξε μόνος του την πόρτα» ο 19χρονος

Τι συνέβη στο τρόλεϊ μεταξύ του άτυχου 19χρονου Θανάση και του ελεγκτή, μετέφερε στην κάμερα του ΑΝΤ1 μία επιβάτιδα του τρόλεϊ.


Σύμφωνα με τη μαρτυρία, υπήρξε συμπλοκή μέσα στο όχημα, ο οδηγός πήρε το μέρος του ελεγκτή και ο 19χρονος βρέθηκε εκτός τρόλεϊ χωρίς όμως να ανοίξει ο ίδιος την πόρτα.

Πηγή: enikos.gr


Διαβάστε σχετικά:
Αυτόπτης μάρτυρας: Τι πραγματικά έγινε στο τρόλεϊ
Δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου: Θα αποδοθεί δικαιοσύνη
Παρασκευή 16/8: Συγκέντρωση στη στάση του μετρό στο Περιστέρι στις 4 μ.μ για τον 19χρονο


*δείτε περισσότερα στο: http://left.gr/news/martyria-apo-epivatida-toy-trolei-den-anoixe-monos-toy-tin-porta-o-19hronos#sthash.9IK4U335.dpuf

~~~~~~~~~~~~~~~
Την τραγική στιγμή, μας μεταφέρει επίσης αποκλειστικά στο Newsbomb, η κυρία Γεωργία Παναγιωτοπούλου, η οποία αύριο το πρωί θα καταθέσει ενώπιον των Αρχών.

Η επιβάτης του λεωφορείου και αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων δίνει μια εκ διαμέτρου διαφορετική εικόνα για αυτή που αρχικά διέρρευσε από τις καταθέσεις του ελεγκτή και του οδηγού του τρόλεϊ.
Όπως η ίδια υποστηρίζει, ο ελεγκτής συνεπλάκη με τον νεαρό, ουδέποτε ο 19χρονος πάτησε το μπουτόν ασφαλείας και όπως είχε κολλήσει το θύμα με την πλάτη στην πόρτα, αυτή άνοιξε και ο 19χρονος βρέθηκε από το σχεδόν εν κινήσει τρόλεϊ και πέφτωντας με την πλάτη στο κράσπεδο με τον ελεγκτή από πάνω του. Το χτύπημα του παιδιού στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ήταν σφοδρό και τελικά …μοιραίο.
Η κυρία Γεωργία Παναγιωτοπούλου περιγράφει καρέ-καρέ στον φακό του Newsbomb.gr τις στιγμές που έμελλε να ήταν και οι τελευταίες του άτυχου Θανάση:
Οι καταγγελίες όμως που έγιναν από την αυτόπτη μάρτυρα για την συμπεριφορά του ελεγκτή και προς τους υπόλοιπους επιβάτες είναι πολύ σοβαρές, καθώς όπως υποστηρίζει, έβριζε και τους απειλούσε, ενώ και ο οδηγός σύμφωνα με την ίδια σταμάτησε το όχημα μόνο όταν ο 19χρονος ήδη είχε βρεθεί στο κράσπεδο με ανοιγμένο κεφάλι και νωρίτερα τον έβριζε με ακατανόμαστες εκφράσεις…
Δείτε τις μαρτυρίες αποκλειστικά στο Newsbomb.gr και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας, μαρτυρίες που ελπίζουμε να οδηγήσουν και την Δικαιοσύνη σε ασφαλέστερα συμπεράσματα για τις ακριβείς πτυχές κάτω από τις οποίες έχασε με τόσο άδικο τρόπο την ζωή του ένας 19χρονος άνθρωπος!


____________________
http://freepen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου