Εφημερίδα χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε έντυπη περιοδική έκδοση της οποίας η περιεχόμενη ύλη αφορά κατά πλειονότητα ειδησεογραφία τρεχόντων γεγονότων της περιόδου στην οποία εκδίδεται (ημερήσια, εβδομαδιαία κ.λπ.). Αυτή είναι και η ουσιώδης διαφορά από το έντυπο περιοδικό. Το σύνολο των εφημερίδων και περιοδικών ονομάζεται γενικότερα Τύπος διακρινόμενος ανάλογα σε "ημερήσιο τύπο", "εβδομαδιαίο τύπο" κ.λπ. ή "περιοδικό τύπο", ειδικότερα για τα περιοδικά. Οι εφημερίδες, όπως ομοίως και τα περιοδικά συγκαταλέγονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σήμερα με την ηλεκτρονική τεχνολογική εξέλιξη απαντάται και το είδος της "ηλεκτρονικής εφημερίδας". Οι εφημερίδες απευθύνονται σε μεγάλο αριθμό αναγνωστών είτε με ειδησεογραφία γενικού περιεχομένου είτε ειδικού, λαμβάνοντας ανάλογους χαρακτηρισμούς, π.χ. πολιτικές, οικονομικές, αθλητικές κ.λπ. [Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια]

"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος........

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη.............Νίκος Μπελογιάννης

Μετάφραση (Translate)

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ


Το ίδρυμα Αντενάουερ, αποτελεί τον πολιτικό δάκτυλο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας (CDU) των Μέρκελ-Σόιμπλε σε 100 περίπου χώρες στον κόσμο, όπως και στην χώρα μας.
Αποτελεί επίσης την πολιτική εκπροσώπηση του διαπλεκόμενου και διαφθείροντος-διεφθαρμένου γερμανικού κεφαλαίου, τύπου Siemens, Deutsche bank, Fraport, Deutsche telecom κλπ καθώς και των φορέα παραγωγής γκεμπελισμού και δημιουργίας γεννίτσαρων-γερμανοτσολιάδων στη χώρα μας.
Δεν είναι τυχαίο που το εν λόγω ίδρυμα προσφέρει υποτροφίες στα "καλά παιδιά" που θα γλείψουν τις γερμανικές κατουρημένες ποδιές, και δημιουργεί ημερίδες και συνέδρια "εκπαίδευσης πολιτικών στελεχών" στη χώρα μας, δηλαδή φερέφωνων της προπαγάνδας του Γερμανικού Κεφαλαίου, το οποίο στην παρούσα ιστορική συγκυρία και μέσω της Ευρωζώνης και της ΕΕ, καταπιέζει, λεηλατεί και εκμεταλλεύεται τους Λαούς του Ευρωπαϊκού Νότου και όχι μόνο.
Στο παιχνίδι αυτό λαμβάνουν μέρος και παπαγαλάκια του οίκου Αλαφούζου (ΣΚΑΙ-Καθημερινή) και όχι μόνο, βουλευτές και στελέχη κυρίως της ΝΔ, τα ιδρύματα Κ. Καραμανλής και Κ. Μητσοτάκης και διάφορα κορακο-καρχαριοειδή του "επιχειρηματικού κόσμου".
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι το συνέδριο του ιδρύματος Αντενάουερ στα Ιωάννινα πριν από λίγες μέρες (τέλη Ιουνίου) όπου ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης ήταν οι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ.
Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα ανέπτυξε ο δικηγόρος και υπ.βουλευτής της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων, Χ. Λαζάνης (πρώτη μούρη στη φωτο) και παρευρέθηκε (όπως φαίνεται στο βάθος) και ο βουλευτής της ΝΔ, Κ.Τασούλας καθώς και ο περιφερειάρχης Καχριμάνης (από ότι πληροφορηθήκαμε).
Χωρίς να γνωρίζουμε τι ειπώθηκε, δεδομένου ότι ούτε ντοκουμέντα του συνεδρίου δόθηκαν στη δημοσιότητα αλλά ούτε ρεπορτάζ επί της ουσίας υπήρξαν από τη φωλιά του κούκου, καθίσταται σαφές ότι όλο το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο κατεστημένο έχει βάλει στο μάτι τη λαϊκή περιουσία των Ελλήνων πολιτών.
Δεν είναι τυχαία η φημολογούμενη επικείμενη επίσκεψη της Λαγκάρντ προς τα τέλη Ιουλίου (και ας διαψεύσθηκε μέσω κύκλων) προκειμένου να τσεκάρει κυρίως την πρόοδο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, δεν είναι τυχαίος ο παρασκηνιακός οργασμός των αρπαχτικών funds προκειμένου να αδειοδοτηθούν αλλά και να πιάσουν στασίδι για την αγορά κόκκινων δανείων δεν ήταν τυχαία η στημένη τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που έλαβε χώρα προκειμένου να ελεγχθεί εργαλειακά το τραπεζικό σύστημα από τους γύπες Paulson και Watsa, δεν είναι τυχαίος ο επικοινωνιακός πόλεμος από ΜΜΕ που παίρνουν άμεσα γραμμή από τις πρεσβείες των ΗΠΑ και της Γερμανίας (βλέπε ΣΚΑΙ) ενάντια στο Κίνημά μας και δεν είναι τυχαίες όλες οι διεργασίες, οι ζυμώσεις, οι απειλές και το ξεμάλλιασμα του κυκλώματος των συμβολαιογράφων μεταξύ τους, με τον Θεοδόση της newsphone και τον Κοντονή της ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ.
Όλος αυτός ο πανικός τους έχει δημιουργηθεί ξεκάθαρα λόγω του Κινήματός μας, που εδώ και 4 χρόνια έχει σταματήσει τη διαδικασία της εκποίησης της λαϊκής περιουσίας στη χώρα μας, έχει γειωθεί μαζικά στην ελληνική κοινωνία και υποστηρίζεται είτε έμπρακτα είτε ιδεολογικά από τις πλατιές λαικές μάζες.
Θα ματαιώσουμε τα σχέδιά σας για ακόμη μια φορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου