Εφημερίδα χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε έντυπη περιοδική έκδοση της οποίας η περιεχόμενη ύλη αφορά κατά πλειονότητα ειδησεογραφία τρεχόντων γεγονότων της περιόδου στην οποία εκδίδεται (ημερήσια, εβδομαδιαία κ.λπ.). Αυτή είναι και η ουσιώδης διαφορά από το έντυπο περιοδικό. Το σύνολο των εφημερίδων και περιοδικών ονομάζεται γενικότερα Τύπος διακρινόμενος ανάλογα σε "ημερήσιο τύπο", "εβδομαδιαίο τύπο" κ.λπ. ή "περιοδικό τύπο", ειδικότερα για τα περιοδικά. Οι εφημερίδες, όπως ομοίως και τα περιοδικά συγκαταλέγονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σήμερα με την ηλεκτρονική τεχνολογική εξέλιξη απαντάται και το είδος της "ηλεκτρονικής εφημερίδας". Οι εφημερίδες απευθύνονται σε μεγάλο αριθμό αναγνωστών είτε με ειδησεογραφία γενικού περιεχομένου είτε ειδικού, λαμβάνοντας ανάλογους χαρακτηρισμούς, π.χ. πολιτικές, οικονομικές, αθλητικές κ.λπ. [Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια]

"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος........

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη.............Νίκος Μπελογιάννης

Μετάφραση (Translate)

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

ΑΝΑΓΚΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ 4Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΓ. ΑΝΔΡΈΑ

Alexandros AstrinakisΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Οι συνθήκες για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην 4η κατασκήνωση στον Άγιο Ανδρέα είναι καλές. Υπάρχει όμως ανάγκη από :

1. Φρούτα.
2. Τσάι
3. Καφές Ελληνικός.
4. Ζάχαρη
5. Πλαστικά ποτηράκια
6. Εσώρουχα
7. Παιδικά παπούτσια
8. Φακούς φωτισμού.
9. Παιδικά καροτσάκια.

Στην 4η κατασκήνωση φτάνουμε από το Ζούμπερι, από το σημείο που έχει μια στρογγυλή διασταύρωση στην οδό Αεροπορίας. Ακολουθούμε κατεύθυνση προς Ραφήνα και σε 500 περίπου μέτρα ακριβώς πριν ένα παρκινγκ σκαφών στρίβουμε δεξιά, μετά αμέσως αριστερά και βλέπουμε μπροστά μας την είσοδο της κατασκήνωσης.

Εναλλακτικά τα πράγματα μπορούν να παραδοθούν στον καταναλωτικό συνεταιρισμό «Συν Δημιουργία» Λυβισίου 28 Νέα Μάκρη ώρες καταστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου