Εφημερίδα χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε έντυπη περιοδική έκδοση της οποίας η περιεχόμενη ύλη αφορά κατά πλειονότητα ειδησεογραφία τρεχόντων γεγονότων της περιόδου στην οποία εκδίδεται (ημερήσια, εβδομαδιαία κ.λπ.). Αυτή είναι και η ουσιώδης διαφορά από το έντυπο περιοδικό. Το σύνολο των εφημερίδων και περιοδικών ονομάζεται γενικότερα Τύπος διακρινόμενος ανάλογα σε "ημερήσιο τύπο", "εβδομαδιαίο τύπο" κ.λπ. ή "περιοδικό τύπο", ειδικότερα για τα περιοδικά. Οι εφημερίδες, όπως ομοίως και τα περιοδικά συγκαταλέγονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σήμερα με την ηλεκτρονική τεχνολογική εξέλιξη απαντάται και το είδος της "ηλεκτρονικής εφημερίδας". Οι εφημερίδες απευθύνονται σε μεγάλο αριθμό αναγνωστών είτε με ειδησεογραφία γενικού περιεχομένου είτε ειδικού, λαμβάνοντας ανάλογους χαρακτηρισμούς, π.χ. πολιτικές, οικονομικές, αθλητικές κ.λπ. [Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια]

"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος........

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη.............Νίκος Μπελογιάννης

Μετάφραση (Translate)

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

H UNICEF ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 26 & 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΜΕ BAZAAR ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ


Αγαπητοί φίλοι,

Αφού σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη σταθερή υποστήριξή σας στο έργο μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η UNICEF διεξάγει μια μεγάλη εκστρατεία για την προώθηση της "Ανοιξιάτικης Συλλογής και των πασχαλινών ειδών UNICEF" για τα παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
Πρόκειται για μια εκστρατεία που στόχο έχει την ενημέρωση του κοινού για τα Ανοιξιάτικη Σειρά Προϊόντων της UNICEF με σκοπό την ενίσχυση των προγραμμάτων μας σε περισσότερες από 190 χώρες και περιοχές.
Στα πλαίσια της εκστρατείας μας αυτής θα υλοποιήσουμε στις 26 και 27 Απριλίου 2013 στο ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ένα μεγάλο BAZAAR για όλους τους φίλους της UNICEF.
Με δεδομένη την ευαισθησία σας απευθυνόμαστε σε σας για να ζητήσουμε και αυτή τη φορά τη συνδρομή σας στο έργο μας.
Συγκεκριμένα θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να ενημερώσετε το κοινό σας για τη δράση αυτή και να παρακινήσουμε τους νονούς, τις νονές, τις μαμάδες, τους μπαμπάδες, τις θείες, τους θείους αλλά και όλους όσοι θέλουν να κάνουν δώρο σε κάποια παιδιά  να μας επισκεφτούν στο ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος στις 26 & 27 Απριλίου για να αγοράσουν προϊόντα UNICEF. Με τη δράση τους αυτή θα προσφέρουν ένα δώρο στα δικά μας παιδιά και πολλά χαμόγελα σε κάποια άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη βοηθώντας έτσι τη UNICEF να συνεχίσει το έργο της.
Βέβαιοι ότι και αυτή τη φορά θα είστε σύμμαχοι στις προσπάθειές μας παρακαλούμε δεχθείτε για άλλη μια φορά τις θερμές μας ευχαριστίες.

Με εκτίμηση
Ηλίας Λυμπέρης
Γενικός Διευθυντής
Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου